fbpx

SOMMARKORTET 2021

Sommarkortet med Lomma Bootcamp
Boka nu!

Mejla info@lommabootcamp.se

Obegränsad träning hela sommaren, med start 14/6-15/8. Välj mellan över 50 pass alltifrån morgon/lunch/kväll och helg. Det finns något för ALLA!

Du kan anmäla intresse här utan att binda upp dig så kontaktar vi dig.

Du bokar dig i förväg och vi släpper schemat för 3 veckor åt gången. Det är först till kvarn som gäller så se till att boka dig på passen du vill gå på.

Endast 995 kr

Varmt välkomna till oss på Lomma Bootcamp!

——————————

WOW! Vi firar snart 1 ÅR!! 🥳

Jisses tänk vad tiden flyger! Snart är det 1 år sedan vi startade Lomma Bootcamp. Många härliga promenader under förra våren mynnade ut i detta fantastiska samarbete.

Vi har hittills haft 11 omgångar där alla grupper nästintill varit fulla. Det är så sjukt häftigt!Hittills har en omgång bestått av 4 veckors träning med 2 träningstillfällen/vecka samt flera pass digitalt som man kunnat utföra mellan träningstillfällena. Vi använder mycket utrustning så ALLA blir utmanade på sin nivå! Ingen förkunskap krävs utan ALLA är välkomna! En omgång kostar 1495 kr och självklart får man friskvårdskvitto.

Vi kommer att fira vårt 1-årsjubileum med ett kanonerbjudande! Sommarkortet på Lomma Bootcamp kommer släppas om ett par veckor. Det innebär obegränsad träning utomhus med över 30 pass hela sommaren (v.24-32) till det låga priset 995 kr! Helt galet! Det är närmare 70 % rabatt.

Sen har vi ytterligare nyheter inför hösten som vi meddelar längre fram. Men vi har lyssnat på era önskemål kan vi väl avslöja 😉

Avslutningsvis STORT TACK till alla som tränat och tränar hos oss detta året och vi ser framemot både sommaren och hösten med er! Många kramar Maria och Charlotte

Aktuellt för utomhusträning i Lomma

Vi fortsätter med bootcamp under våren 2021. Håll utkik i mailen för mer information. Just nu håller vi hus mitt i Lomma varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag, platsen är vid Amfiteatern, vid lekplatsen som har en linbana bakom Strandängens förskola.Mejla gärna direkt till info@lommabootcamp.se för mer information.

Bootcamp – Startdatum i Lomma

PÅ GÅNG: Nästa start är v.19-22.

Lunch-Bootcamp måndagar och onsdagar kl.11.15-12.15. Några platser kvar!

Kvälls-Bootcamp tisdagar och torsdagar kl.18.30-19.30. FULLBOKAT

Priset är 1 495 kr och självklart får man ett kvitto till friskvårdsbidrag. Varmt välkommen att boka din plats genom att kontakta oss! Du kommer inte att ångra dig!! Maila för att få reda på nästa start-datum. Det är covid-19 säker träning utomhus i dessa tider men kom inte förkyld. Tack!!

Om ovan länk inte funkar så maila gärna in på info@lommabootcamp.se

/Lomma Bootcamp

Sagt om Lomma Bootcamp:

”Gemenskapen är på topp och träningen är mycket bra. Nya övningar och man känner sig mycket starkare efter 4 veckor. Engagemanget och glädjen som instruktörerna sprider är underbar och man längtar riktigt efter nästa träningspass. ÄVEN, om det är sjuukt jobbigt ibland.”

Sagt om Lomma Bootcamp – hösten 2020

Varmt välkommen!

lomma-bootcamp-maria-charlotte
lomma-bootcamp-charlotte-steinwig-personlig-tränare-lomma
lomma-bootcamp-utomhus-träning-lomma
charlotte-pt-lomma
lomma-bootcamp-kettlebell
lommabootcamp.se

Det är cross-fit (crossfit eller ibland x-fit)-inspirerad träning med kettlebells, rep, hantlar, stockar och stenar. Utomhus-träning i Lomma när den är som bäst, ledd av licensierad personlig tränare.

Lämna en kommentar