fbpx

Företagsträning

Träna tillsammans och få gladare och piggare medarbetare!

Gemensam träning för anställda bidrar till en mängd positiva faktorer både på individ- och gruppnivå. Träning skapar en härlig teamkänsla som ofta ger positiva ringar på vattnet såsom bättre kommunikation, samarbetsförmåga och såklart en mängd hälsofördelar.

Vill du som arbetsgivare 

-öka gemenskapen på arbetsplatsen?

-minska kostnaderna för sjukskrivningar/sjuklön?

-skapa en attraktiv arbetsplats?

Företagsträning är ett ypperligt sätt att förena nytta med nöje. Glad och frisk personal bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsplats!

Just NU söker vi 5 företag!

Vi på Lomma Bootcamp har precis inlett ett samarbete med WAP Malmö och det vill vi fira med att ge bort lite träning GRATIS! 

Vi söker nu 5 företag (stora som små)!

Vi kommer bjuda på ett gruppträningspass i WAP:s sprillans nya fullutrustade gym för dig och dina medarbetare. Max 12 personer/grupp men är ni fler i företaget som vill träna ordnar vi fler tillfällen! Det finns omklädningsrum och dusch så inga ursäkter för att få träningen gjord på arbetstid!

Med detta generösa erbjudande hoppas vi på att inspirera er till mer rörelse på arbetstid och självklart finns det möjlighet att fortsätta träna med oss såsom andra företag redan gör! 

Är du en av 5 företag som är sugna på gruppträning, lett av PT i grymma lokaler? 

Släng då genast iväg ett Mail till info@lommabootcamp.se

Skriv ditt företags namn, hur många ni är som vill träna och en kort motivering till varför vi ska välja just ditt företag 💫

Mot ett hälsosammare 2023 👊🏻

Vi ses! Hälsningar Maria & Charlotte