fbpx

SOMMARKORTET 2023

Äntligen släpper vi årets höjdpunkt, SOMMARKORTET 2023. Det innebär att du får träna hur mycket du vill under hela sommaren!

Obegränsad träning i 10 veckor mellan 19/6-20/8 hos oss på Lomma Bootcamp. Sommarschemat kommer innebära både pass på morgon, lunch, kväll och helg. Det finns något för alla och prislappen är så låg att du ska kunna vara bortrest utan att känna att att du inte får valuta för pengarna. 

Detta gäller för nya medlemmar: Sommarkortet fortsätter löpa vidare efter sommaren på vårt ”mellan-kort”, vilket innebär träning 2 gånger i veckan. De flesta av våra medlemmar väljer nämligen det. MEN önskar du att helt sluta träna hos oss efter sommaren så mailar du oss bara senast 31/7 så avslutar vi ditt medlemskap helt. Du kan såklart också välja att fortsätta som lilla, stora, obegränsat eller klippkort och då mailar du oss bara så hjälper vi dig. 

Detta gäller för befintliga medlemmar: Har du ett månadskort hos oss och önskar frysa det undertiden du har sommarkortet så mailar du oss. Självklart ska även du som befintlig medlem kunna köpa vårt förmånliga sommarkort. Du är viktig för oss!

Hoppas vi ses i sommar! Soliga hälsningar Maria och Charlotte